Brut
Brut je nejmodernější z typů Prosecco a těší se velkému mezinárodnímu úspěchu. Prosecco v kategorii Brut obsahuje 6 - 12 g zbytkového cukru na litr. Vyznačuje se bohatší vůní citrusových a rostlinných tónů, doplněných příjemným nádechem chlebové kůrky, spojené na patře do krásného, štiplavého chuťového zážitku. Jeho jemná perleť zajišťuje dlouhotrvající chuť a zanechává čisté patro, díky čemuž je tento spumante ideální přílohou k jídlu.
Měl by se podávat vychlazený na 6-8°C a chutná skvěle jako aperitiv a se všemi předkrmy na bázi ryb a zeleniny, mořských plodů a ryb, pečený v troubě nebo, jak je v pěstitelské oblasti zvykem, si ho můžete vychutnat s celé menu.
Nejprodávanější
Značky
Položek k zobrazení: 11
11 položek celkem