Jablečný BIO Cider Melchiori Alpino Trentino je organicky vyráběný šumivý cider, který vzniká fermentací čerstvých žlutých bio jablek metodou autoclave, což zaručuje jeho jedinečnou chuť a eleganci.
Detailní popis produktu
Jablečný BIO Cider Melchiori Alpino Trentino je organicky vyráběný šumivý cider, který vzniká fermentací čerstvých žlutých bio jablek metodou autoclave, což zaručuje jeho jedinečnou chuť a eleganci.
Párování
Výborná náhrada piva, perfektní jako aperitiv, ale i na celý večer, během jídla se hodí k prvním chodům a dezertům.
Servírování
Servírujte chlazené na 6 až 8° C.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cider |
---|---|
Hmotnost: | 0.7 kg |
EAN: | 8017938009137 |
Objem: | 0,5 l |
Obsah alkoholu: | 5 % |
Teplota podávání: | 6 - 8°C |
Uzávěr: | Zátka korunková - pivní |
Země původu: | Itálie |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář